Asiakastuki > UKK (FAQ) > Usein Kysytyt Kysymykset > Palvelujen Aktivointi

Palvelujen Aktivointi

Aloitamme palvelun aktivoinnin heti kun maksu suoritus näkyy laskutusjärjestelmässämme,
maksusuorituksen kirjaantuminen vie aikaa 0-3 (arkipäivää) riippuen maksutavasta ja maksajan pankista.
Kun maksu suoritus näkyy laskutusjärjestelmässämme lähetämme aktivointiviestin sähköpostin välityksellä ja palvelun tiedot/tunnukset ja salasanat.

Lähetä meille kuva (maksu kuitista) osoitteeseen myynti@internetosoite.com , jos haluat nopeamman aktivoinnin.